Pages

Friday, February 4, 2011

Terbaik.. Zine KakiBlogger #1..

ni nak bagitau korang semua..
Ingat tak dulu sha pernah buat sedikit review pendek pasal group2 blogger yang sha join kan..
Salah satu dari tu ialah kakiblogger.. Korang ingat tak?? [link]

Kalau korang nak tau group ni ada buat satu zine.. Zine yang pertama..
Tajuk zine tu ROKOK.. Artikel dalam zine tu semua adalah cetusan idea blogger2 group kakiblogger ni.. Serius sha cakap.. Memang best zine tu.. Sha sendiri dah baca..
Memang interesting sangat2..


Intro nye pon dah best yang membuatkan sha rasa nak terus sambung baca.. Tu baru intro dia je.. Belum lagi artikel2 kat dalam tu.. Ada lebih kurang 13 artikel dari 13 blogger yang hebat2..
So kalau korang nak baca, korang tak payah susah2 pergi merempit kat luar tu sebab nak cari zine ni coz memang tak jumpa punya..

senang je.. korang download la zine tu kat sini.. [link]
Hah.. Senang kan.. Kejap je download tu.. Tak lama pon..
Pejam celik dah siap download..
So selamat men''download'' dan selamat membaca..

2 suara:

Shafiza said... [Reply to comment]

Best zine ni.Rase dihargai. Hehe;)

Sha qiffmie said... [Reply to comment]

@Shafiza

yup.. btol 2.. zine ke dua sha pon nk join..
rasa rugi hari tu tak join.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this