Pages

Thursday, January 27, 2011

my 100th followers


thx ye miss amalina azlan coz jadi follower sha yg ke-100..

kalau korang nak tau, sha ni masih baru je lagi dalam dunia blog ni..
hari ni genap 2 bulan 12 hari jangka hayat blog sha ni..
dan alhamdulillah sha dh dapat follower sha yg ke-100..

semua ni adalah hasil daripada sha join beberapa group..

1) group kakiblogger..

KakiBLOGGER


group ni memang banyak membantu sha.. group ni memang best.. kesemua admin dan ahli2 yg lain memang baik dan friendly sgt.. kalau korang ada apa2 masalah pasal blog, tanye je la.. insyallah dorang akan tolong.. ramai otai2 blog kat group tu..

2) group BTO (blogger tercinta)



group ni pon best.. ramai jugak otai2 kat group ni..
group ni pon boleh bantu korang if korang ada masalah pasal blog..
ramai blogger2 yang friendly dan rajin blogwalking kat situ..

3) group kami si blogger




group ni sebenar nya baru je ditubuhkan tapi cepat dapat sambutan dari semua blogger..
dalam sekejap je ahli group tu dh mencecah beratus-ratus..
korang letak je la link korang kat situ.. mesti ada yang blogwalking punye..

tu je dari sha.. terima kasih sha ucapkan pada follower sha yg ke-100 tu..
dan juga terima kasih untuk group kakiblogger, blogger tercinta dan group kami si blogger..

2 suara:

Amalina Azlan said... [Reply to comment]

thanks sha for this entry. all the best in blogging! :)

Sha qiffmie said... [Reply to comment]

@Amalina Azlan

welcome dear.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this