Pages

Thursday, April 28, 2011

Happy Birthday !!

28 APRIL 1991

Lahir seorang baby girl..
Nama nya Amie Nur Diana..
For sure la comel.. Hahaha..

Sape Amie Nur Diana nie??
Hehehe.. Sabar la..
Baru start taip ni.. Jap lg sha bgtau..


Hah tu la dia Amie nya..
Today genap 20 tahun umur dia..

Amie, if amie terbaca post ni..
Sha nak wish kat amie

'' Happy bufday dear.. May Allah bless u..
May all your dream come true..
Semoga amie bahagia selalu..
Sha sentiasa doa kan yang terbaik unt
uk amie..
Sha nak amie tau yang sha sayang kat amiey..
Sha rindu kat amie n family amie especially abg n adik..
Sha tak tau sama ada kita akan berjumpa lg or tak..
tp yang pasti amie n family amie, sha tak kan lupa dlm hidup sha..
Always in my mind sebab sha anggap dorang mcm family sha sendiri.. ''

- our memory -

Rindu gila2 dekat semua..

Ok.. Now sha bgtau la sape Amie Nur Diana ni k..
Dia la ex-bff sha.. Huh..
Sedih nak tulis perkataan '' ex-bff '' tu tau tak??
Sebab tu tak nak bgtau awal2..

Korang2 semua yg baca ni, doakan la semua konflik antara ktorg selesai..
Moga dengan izin Allah persahabatan tu akan terjalin balik.. Amin..
Sha tak mntak utk jd bff macam dulu..
cukup la sekadar kawan biasa.. =,(


2 suara:

aleen aiden said... [Reply to comment]

hepi belated beday utk gegurl kat atas tu.. ^_^

Sha Qiffmie said... [Reply to comment]

@aleen aiden
huhu.. thx aleen.. (bg pihak dia)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this